Poczciwa kalarepka - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Poczciwa kalarepka
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
3 sztuki kalarepy, woda, koper, masło, sól i pieprz.
Sposób przyrządzenia:
Oto najprostszy przepis na gotowaną kalarepkę: Obraną i drobno pokrojoną kalarepkę wrzucam do garnka i zalewam wodą, dodaję odrobinę masła i soli. Czas duszenia około 15 minut, dalej dodaję drobno posiekany koper, pieprz do smaku. Coś wspaniałego! Bardzo fajny dodatek do mięs, do ryżu, kaszy jaglanej.
Smacznego

© 2008-2025 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.