Sos chrzanowy - przepis. Przepisy na Sosy zimne - dipy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
125 ml chrzanu na kwasku
100 ml majonezu
4 łyżki gęstej śmietany (36%)
sok z cytryny
2 jajka na twardo
1 łyżeczka cukru pudru
1 łyżeczka posiekanej natki
sól, pieprz biały
Sposób przyrządzenia:
Jajka posiekaj drobno. Majonez połącz ze śmietaną i chrzanem. Dodaj natkę, oraz posiekane jajka. Przypraw do smaku cukrem, solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Całość dokładnie wymieszaj.
© 2008-2025 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.