Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu) - przepis. Przepisy na Inne ciasta, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu)
Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu)
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- 500g mąki pszennej (typ 500)
- rozgnieciony ząbek czosnku
- 0,5 łyżeczki suszonej natki pietruszki (lub łyżeczka świeżej)
- 2 łyżki oliwy
- 280 ml soku pomidorowego
- op drożdży suszonych (7g)
- 2 łyżki cukru
- 1,5 łyżeczki soli (cebulowej)
Sposób przyrządzenia:
Do formy do pieczenia dodaj produkty płynne, a następnie suche.
Ustaw:
- Program podstawowy.
- Średnio spieczona skórka.
- 750g
Wrażenia:
- bardzo fajnie się kroi (piekłam w nocy, do rana studził się pod ściereczką),
- miękki, pachnący, nie dominujący w smaku,
- najlepiej smakuje z serami
- na pewno upiekę go jeszcze nie raz!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.