Naleśniki ze szpinakiem - przepis. Przepisy na Placki i naleśniki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Farsz:
- op mrożonego szpinaku
- 100g sera żółtego
- 1 większa cebula
Sposób przyrządzenia:
Cebulę pokrój drobno i usmaż na łyżce masła na złoty kolor.
Szpinak rozmroź i gotuj do 2 minut (jak za długo gotujesz może zmienić kolor na brunatny)
Ser zetrzyj na grubych oczkach tarki.
Wszystko wymieszaj, dopraw do smaku i farsz gotowy:)
Synuś (2lata) zjadł z apetytem:)
© 2008-2025 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.