Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym) - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym)
Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym)
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
2 garści „Twojego Błonnika” marki Britta
1 szklanka mieszkanki ulubionych owoców (np. malin, truskawek, kiwi, borówek)
500 ml mleka roślinnego np. kokosowego lub migdałowego
2 łyżki masła orzechowego
listki mięty do ozdoby
Sposób przyrządzenia:
1. Do miseczek wsyp po garści „Twojego Błonnika” marki Britta dodaj mleko roślinne (w zależności od preferencji może być zimne lub ciepłe).
2. Owoce oczyść, umyj. W razie potrzeby większe owoce poprzekrawaj.
3. Do miseczek z mlekiem oraz „Twoim Błonnikiem” dodaj owoce, łyżkę masła orzechowego, a na koniec miętę.
4. Tak przygotowany posiłek jest gotowy do spożycia.
Smacznego!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.