Sajgonki z serem i warzywami - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Sajgonki z serem i warzywami
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- papier ryżowy
- liście botwinki
- ogórek świeży
- marchewka
- papryka świeża
- ser Aldamer
- sos sojowy
- chrzan wasabi
Sposób przyrządzenia:
Papier ryżowy namoczyć w wodzie aż do zmięknięcia. Na każdy nałożyć liść botwinki, pokrojone w cienkie paseczki warzywa, kiełki i plaster sera. Zwinąć jak gołąbki. Podawać z sosem sojowym wymieszanym z niewielką ilością chrzanu wasabi.
Smacznego!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.