Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą - przepis. Przepisy na Napoje, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą
Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.
Sposób przyrządzenia:
W około 50 – 75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!
© 2008-2025 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.