Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem
Kiełbasa pieczona na ognisku z jałowcem i boczkiem
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• 1 kiełbasa ostrołęcka ZM Pekpol
• 1 ziarenko jałowca
• Plaster boczku duńskiego wędzonego ZM Pekpol
• Łyżka musztardy sarepskiej
Sposób przyrządzenia:
Jałowiec rozgniatamy i mieszamy z musztardą. Smarujemy nią kiełbasę, robimy kilka nacięć i owijamy plastrem boczku. Spinamy dobrze namoczoną wykałaczką. Pieczemy nad ogniskiem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.