Mięso przygotować do gotowania, wstawic na wywar. W międzyczasie umyć i pokroić w kostkę wszystkie warzywa. Gdy mięso będzie już miękkie, odlać litr wywaru do innego garnka. Do tego wywaru wrzucić wszystkie warzywa pokrojone w kostkę. Gotować na wolnym ogniu. Dosolić do smaku. Gdy warzywa będą miękkie, dodać grzanki. Podawać na ciepło. Zupę można lekko zaciagnąć śmietanką.
SMACZNEGO:)
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.