Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i krążkami czerwonej cebuli - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i krążkami czerwonej cebuli
Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i krążkami czerwonej cebuli
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• kiszka ziemniaczana ZM Pekpol
• szparagi
• krążki czerwonej cebuli
• czerwona papryka
Sposób przyrządzenia:
Kiszkę ziemniaczaną grillujemy na tacce do grillowania. Przed pieczeniem kiszkę powinniśmy nakłuć w kilku miejscach wykałaczką, aby w trakcie pieczenia nie popękało jelito. Co jakiś czas powinniśmy delikatnie ją obracać. Następnie dodajemy krążki cebuli, paprykę i szparagi. Całość grillujemy aż się przyrumieni.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.