Bezglutenowy makaron ze szpinakiem - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Bezglutenowy makaron ze szpinakiem
Bezglutenowy makaron ze szpinakiem
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
50g ulubionego makaronu bezglutenowego
200g mrożonego szpinaku
200g sera feta
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Makaron gotujemy al dente. W czasie gotowania makaronu w rondelku z grubym dnem rozmrażamy szpinak na odrobinie wody. Po rozmrożeniu dodajemy pokrojony w kostkę ser feta i rozgnieciony ząbek czosnku. Mieszamy do rozpuszczenia się sera, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na talerze wykładamy makaron i polewamy szpinakowym sosem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.