Hot-dogi z „Parówkami z szynki” i warzywami - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Hot-dogi z „Parówkami z szynki” i warzywami
Hot-dogi z „Parówkami z szynki” i warzywami
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1) „Parówki z szynki”
2) bułki typu paluch, do hot-dogów
3) masło
4) pomidor
5) zielony ogórek
6) sałata
7) rzodkiewka
8) świeża czerwona cebula
9) sos musztardowy
Sposób przyrządzenia:
Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.