Papryka z leczo - przepis. Przepisy na Potrawy warzywne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Papryka z leczo
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
50 dkg papryki czerwonej, 30 dkg papryki, 1 cebula, 1 mała cukinia, 2 pomidory, 2 ząbki czosnku, sól, pieprz, 1/2 łyżeczki kwasku cytrynowego
Sposób przyrządzenia:
Na leczo: paprykę, cebulę, cukinię i pomidory umyć, pokroić (paprykę oczyścić z nasion), przyprawić, włożyć do słoika. Zalać gorącą zalewą z 1 szklanki wody i kwasku, zamknąć, pasteryzować 30 minut. Połówki papryki napełniać leczo.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.