![](/js/tinymce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif)
7 kwietnia 2010 14:53 | ID: 186940
7 kwietnia 2010 14:53 | ID: 186941
7 kwietnia 2010 14:58 | ID: 186944
7 kwietnia 2010 15:05 | ID: 186948
7 kwietnia 2010 15:07 | ID: 186949
7 kwietnia 2010 15:15 | ID: 186953
7 kwietnia 2010 15:17 | ID: 186954
7 kwietnia 2010 15:27 | ID: 186960
16 kwietnia 2010 19:11 | ID: 193526
16 kwietnia 2010 20:43 | ID: 193635
16 kwietnia 2010 20:50 | ID: 193644
16 kwietnia 2010 21:08 | ID: 193661
17 kwietnia 2010 22:31 | ID: 194323
Składniki:
2 szklanki cukru
4 jajka
2 szklanki maślanki
4 szklanki mąki pszennej
1 opakowaniu proszku do pieczenia 1 szklanka wiórków kokosowych
100 g posiekanych migdałów
200 g płynnego masła Przepis:cukier ucieramy z jajkami. Dodajemy maślankę oraz stopniowo mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i masło. Starannie wyrabiamy na gładkie ciasto. Następnie dosypujemy wiórki kokosowe i migdały . Pieczemy przez 40-50 minut w temperaturze 200 stopni C po 40 min można zmniejszyć do 180 i te 10 min dopiec. Po upieczeniu można polać gotową polewą o smaku mlecznej czekolady.
18 kwietnia 2010 07:15 | ID: 194345
18 kwietnia 2010 08:51 | ID: 194358
21 kwietnia 2010 15:18 | ID: 196369
21 kwietnia 2010 15:28 | ID: 196376
21 kwietnia 2010 20:22 | ID: 196572
21 kwietnia 2010 21:01 | ID: 196607
23 kwietnia 2010 11:33 | ID: 197447
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.