19 sierpnia 2008 15:23 | ID: 4378
19 sierpnia 2008 17:57 | ID: 4382
19 sierpnia 2008 19:58 | ID: 4383
20 sierpnia 2008 10:35 | ID: 4418
20 sierpnia 2008 10:41 | ID: 4421
27 sierpnia 2008 14:21 | ID: 4818
27 sierpnia 2008 16:20 | ID: 4822
29 kwietnia 2015 19:05 | ID: 1217239
jest tego wszystkiego :( jesteśmy skazani na konserwanty ,dodatki ,barwniki ,i inne substancje ,które szkodzą na i naszemu zdrowiu
by dobrze zdrowo się odżywiać trzeba kaski :(
a ja pensji odbierasz 1400 zł czy 1600 to dzieciom kupisz zdrowe ,a sama zjesz coś tańszego ... ni ma co się oszukiwać zdrowa żywność-droższa :(
29 kwietnia 2015 21:36 | ID: 1217255
Jest wyjście.. zawsze możemy więcej przygotować domowego jedzonka. Robić domowe pieczywa, wędliny, makarony.. zawsze mniej wtedy będziemy tych ulepszaczy, konserwantów, barwników zjadać..
29 kwietnia 2015 21:58 | ID: 1217263
Macie racje...czytając etykiety naprawdę można się podłamać. :(( Oczywiście są wyjątki od tej reguły, zdarzają się jeszcze produkty z tzw. czystą etykietą takie jak np te serki Bieluchy czy Soki Owocowe tłoczone, ale większość to sama chemia!! My jedynie zioła hodujemy w domu, nie mamy niestety czasu na robienie wędlin czy makaronów..a szkoda.
29 kwietnia 2015 22:26 | ID: 1217268
Jest wyjście.. zawsze możemy więcej przygotować domowego jedzonka. Robić domowe pieczywa, wędliny, makarony.. zawsze mniej wtedy będziemy tych ulepszaczy, konserwantów, barwników zjadać..
robię wędliny ,makaron rzadziej ale robię ,swój pasztecik ,swoje przetwory na zime ogórki ,potrawki i inne ... są napewno zdrowsze :)
długo juz nie piekłam chlebka o bułek :/
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.