Mam zamiar upiec banany w cieście francuskim. Czy wystarczy banana zawinąć w ciasto???? Potem chce podac z czekoladą i/lub lodami i/lub bitą smietaną.
Czy podwać zimne czy cieple?
20 grudnia 2009 18:26 | ID: 95506
jadłam takie banany mniam :) wystarczy jak zawinisz w ciasto na zimno i ciepło są równie dobre :)
ps: kiedy robisz? to na kawę wpadnę
20 grudnia 2009 18:29 | ID: 95512
Po raz kolejny ubolewam, że mieszkasz tak daleko bo bym Cię serdecznie bananami uraczyła i Patryka wycalowała.
20 grudnia 2009 18:30 | ID: 95514
20 grudnia 2009 18:32 | ID: 95517
20 grudnia 2009 18:38 | ID: 95521
21 grudnia 2009 09:44 | ID: 95710
21 grudnia 2009 10:04 | ID: 95723
23 grudnia 2009 15:54 | ID: 96976
23 grudnia 2009 15:57 | ID: 96979
23 grudnia 2009 16:13 | ID: 96987
23 grudnia 2009 17:00 | ID: 97004
25 sierpnia 2010 13:11 | ID: 277973
31 marca 2013 17:25 | ID: 937819
ymm pycha:)
31 marca 2013 17:32 | ID: 937821
Robiłam też w cieście naleśnikowym obtoczonym we wiórkach kokosowych.
31 marca 2013 17:33 | ID: 937822
Robiłam też w cieście naleśnikowym obtoczonym we wiórkach kokosowych.
tez robiłam w ciescie nalesnikowym ale bez wiorek
a jak robisz ciasto francuskie?
31 marca 2013 17:46 | ID: 937827
Robiłam też w cieście naleśnikowym obtoczonym we wiórkach kokosowych.
tez robiłam w ciescie nalesnikowym ale bez wiorek
a jak robisz ciasto francuskie?
Nie robię, kupuję gotowe :)
31 marca 2013 17:54 | ID: 937830
Robiłam też w cieście naleśnikowym obtoczonym we wiórkach kokosowych.
tez robiłam w ciescie nalesnikowym ale bez wiorek
a jak robisz ciasto francuskie?
Nie robię, kupuję gotowe :)
aaa muszę zwrócić uwagę w sklepie bo chyba niewidziałam
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.