11 kwietnia 2009 14:16 | ID: 20159
11 kwietnia 2009 14:55 | ID: 20161
11 kwietnia 2009 16:08 | ID: 20165
11 kwietnia 2009 22:34 | ID: 20180
kawa średniomocna, to już zależy od gustu i rodzaju tortu
11 kwietnia 2009 22:50 | ID: 20181
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis23177.html Kaskur babka z kiślami bardzo dobra :)
ja do nasączenia daję wodę z cytryną i z cukrem waniliowym wszystko "na oko" żeby nie było za kwaśne ani za słodkie. jak robisz ciasto z owocami z puszki to można nasączyć sokiem z tych owoców rozcięczonym z wodą ewentualnie kawa lub mocna herbata można dodać trochę wódki albo innego alkoholu wszystko zależy od rodzaju tortu :)
12 kwietnia 2009 20:47 | ID: 20193
Jak czytam o nasączaniu to przypominam sobie mój pierwszy tort dla mojego chłopaka... (teraz już męża). Tak drastycznie namoczyłam biszkopt, że wszystko mi się w rękach rozpadło. Ale był dramat...
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.