25 marca 2010 09:11 | ID: 178297
26 marca 2010 11:22 | ID: 179285
26 marca 2010 12:37 | ID: 179375
26 marca 2010 12:53 | ID: 179404
26 marca 2010 12:56 | ID: 179407
26 marca 2010 13:37 | ID: 179451
26 marca 2010 13:40 | ID: 179457
26 marca 2010 13:44 | ID: 179463
26 marca 2010 15:46 | ID: 179534
Znalazłam przepis na krem cytrynowy
opakowanie cytrynowego budyniu z cukrem 1 kostki masła 2 żółtka 4 łyżki cukru łyżka startej skórki z cytryny 2 szklanki mleka 3 łyżki bitej śmietany
Budyń ugotować na mleku według przepisu na opakowaniu. Żółtka utrzeć z cukrem i masłem na puszysty krem. Nie przerywając ucierania, dodawać po łyżce ostudzony budyń. Delikatnie wymieszać z bitą śmietaną i startą skórką z cytryny.
26 marca 2010 16:37 | ID: 179556
26 marca 2010 16:39 | ID: 179558
26 marca 2010 16:41 | ID: 179560
26 marca 2010 16:42 | ID: 179561
26 marca 2010 16:48 | ID: 179567
26 marca 2010 21:06 | ID: 179740
26 marca 2010 21:20 | ID: 179751
26 marca 2010 21:27 | ID: 179763
26 marca 2010 21:32 | ID: 179770
Dzięki. Jak mi wyjdą, to się pochwalę, a jak nie wyjdą, to udam, że nigdy nie robiłam .
Zdałam sobie sprawę, że eklerki nie jadłam dobrych kilka lat, a kiedyś byłam maniaczką. Ale jak widzę te cenę za tak małe ciastko, to tracę apetyt. Przecież wyrób takich ciastek, o ile robi się je w domu nie jest tak drogi, no tak mi się wydaje, ale mogę się mylić.
26 marca 2010 21:39 | ID: 179775
26 marca 2010 21:44 | ID: 179779
27 marca 2010 07:59 | ID: 179830
Dzięki. Jak mi wyjdą, to się pochwalę, a jak nie wyjdą, to udam, że nigdy nie robiłam .
Zdałam sobie sprawę, że eklerki nie jadłam dobrych kilka lat, a kiedyś byłam maniaczką. Ale jak widzę te cenę za tak małe ciastko, to tracę apetyt. Przecież wyrób takich ciastek, o ile robi się je w domu nie jest tak drogi, no tak mi się wydaje, ale mogę się mylić.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.