200 g grzybów ugotowanych (możemy wykorzystać takie jak lubimy np borowiki prawdziwki lub tp) pęczek natki pietruszki i selera naciowego 50 g bułki tartej 70 g mąki ziemniaczanej przyprawy do smaku:przyprawa uniwersalna,pieprz,maggi
Przygotowanie:
mięso(już mielone)mielimy jeszcze raz z jedną cebulą.Marchewki ścieramy na tarce na dużych oczkach.Pozostałą cebulę obsmażamy na patelni z grzybami.Natkę pietruszki i seler naciowy szatkujemy.W dużej misce mieszamy mięso,jajka,grzyby z cebulką,marchewkę i resztę.Wyrabiamy.Wykładamy do formy i ugniatamy.Pieczemy w temp 180 stopni.
Ważne jest żeby po upieczeniu zostawić w formie do całkowitego ostygnięcia.
Autor: Paulina Stando
Aby zagłosować na ten przepis, wyślij SMS o treści WMPG.2 na numer 7268. Cena: 2,44 zł brutto. Każdy SMS daje Ci szansę na wygranie zestawu przypraw Kucharek! Masz czas tylko do 6 października 2010.
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy
opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum
dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu
innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły
naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!