Olej lniany
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
- Zarejestrowany: 19.01.2010, 16:22
- Posty: 1183

- Zarejestrowany: 07.05.2008, 09:21
- Posty: 26147
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
- Zarejestrowany: 20.10.2009, 18:42
- Posty: 6675
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136


- Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
- Posty: 161880



- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136




- Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
- Posty: 161880

- Zarejestrowany: 28.04.2009, 13:58
- Posty: 66136
- Zarejestrowany: 21.12.2011, 15:41
- Posty: 30
Niewątpliwie swoje właściwości zdrowotne ma, ale w oleju lnianym nie ma prawie wcale witamin, w przeciwieństwie do naszego zwykłego oleju rzepakowego :)
- Zarejestrowany: 08.09.2011, 07:50
- Posty: 23
Olej lniany można przyjmować tylko na surowo, do surówek, nie można na nim nic smażyć, ani nie można go podgrzewać.
- Zarejestrowany: 07.12.2010, 10:29
- Posty: 4294
Nie jadłam jak dotąd.
- Zarejestrowany: 14.06.2010, 21:25
- Posty: 10745
Kiedyś usmażyłam spaghetti chyba na lnianym oleju....wszystko poszło do koszą,podobno nie nadaję się do smażenia.ma specyficzny smak,po usmażeniu.
- Zarejestrowany: 07.12.2010, 10:29
- Posty: 4294
Większość " nietypowych" olejów nie nadaje się do smażenia.
- Zarejestrowany: 14.06.2010, 21:25
- Posty: 10745
Większość " nietypowych" olejów nie nadaje się do smażenia.
Teraz to wiem:)
- Zarejestrowany: 07.12.2010, 10:29
- Posty: 4294
;)