Wątek:
cebulka do zupy
5odp.
Strona 1 z 1
Odsłon wątku: 1709może spróbuj na patelni bez tłuszczu Jeśli się przetnie warzywo na pół to coś z tego wyjdzie?
BulinkaPoziom:
- Zarejestrowany: 18.02.2009, 21:24
- Posty: 2779
2
Patelnia powinna rozwiązać sprawę
W telewizji w jakimś programie kulinarnym mówili, żeby na płytę kłaść folię aluminiową i położyć cebulę, albo w piekarniku. ale chyba jednak najłatwiejsza patelnia.
w piekarniku ostatnio próbowałam ale zanim się przypaliła to minęło sporo czasu... i energii :(
MalwinkaPoziom:
- Zarejestrowany: 06.08.2009, 10:50
- Posty: 2310
5
nabić ją na szpilulec i opiec nad zapalniczką
hi hi
