cebulka do zupy - Forum
Znajdź nas na

Tworzymy społeczność rodziców

Wątek: 

cebulka do zupy

5odp.
Strona 1 z 1
Odsłon wątku: 1709
Użytkownik usunięty
    • Zgłoś naruszenie zasad
    11 sierpnia 2009 06:44 | ID: 42010
    Kochani wiadomo że dodanie do zupy podpieczonej na palniku cebulki daje i fajny aromat i smak. Ale jak ją zrobić jak się ma płytę ceramiczną? Może ktoś ma pomysł :) Ja przez trzy lata jeszcze nie wymyśliłam planu B
    naiwna wiara że uczciwość coś znaczy
    Użytkownik usunięty
      1
      • Zgłoś naruszenie zasad
      11 sierpnia 2009 06:56 | ID: 42015
      może spróbuj na patelni bez tłuszczu Jeśli się przetnie warzywo na pół to coś z tego wyjdzie?
      Avatar użytkownika Bulinka
      BulinkaPoziom:
      • Zarejestrowany: 18.02.2009, 21:24
      • Posty: 2779
      2
      • Zgłoś naruszenie zasad
      11 sierpnia 2009 08:06 | ID: 42040
      Patelnia powinna rozwiązać sprawę
      Użytkownik usunięty
        3
        • Zgłoś naruszenie zasad
        11 sierpnia 2009 08:16 | ID: 42042
        W telewizji w jakimś programie kulinarnym mówili, żeby na płytę kłaść folię aluminiową i położyć cebulę, albo w piekarniku. ale chyba jednak najłatwiejsza patelnia.
        Użytkownik usunięty
          4
          • Zgłoś naruszenie zasad
          11 sierpnia 2009 08:18 | ID: 42043
          w piekarniku ostatnio próbowałam ale zanim się przypaliła to minęło sporo czasu... i energii :(
          naiwna wiara że uczciwość coś znaczy
          Avatar użytkownika Malwinka
          MalwinkaPoziom:
          • Zarejestrowany: 06.08.2009, 10:50
          • Posty: 2310
          5
          • Zgłoś naruszenie zasad
          11 sierpnia 2009 08:55 | ID: 42050
          nabić ją na szpilulec i opiec nad zapalniczką Super hi hi