Nanotechnologia od kuchni - Forum
Znajdź nas na

Tworzymy społeczność rodziców

Wątek: 

Nanotechnologia od kuchni

5odp.
Strona 1 z 1
Odsłon wątku: 1450
Użytkownik usunięty
    • Zgłoś naruszenie zasad
    16 sierpnia 2010 10:53 | ID: 272600
    W tym wątku możesz komentować artykuł zatytułowany: Nanotechnologia od kuchni, którego pełną treść znajdziesz: [tutaj]
    Avatar użytkownika Isabelle
    IsabellePoziom:
    • Zarejestrowany: 03.07.2009, 17:42
    • Posty: 21159
    1
    • Zgłoś naruszenie zasad
    16 sierpnia 2010 11:14 | ID: 272617
    Ciekawa jestem jaka bedzie ta sól po zmianach? Tylko czy to konieczne? I czy się przyjmie?
    Słońce wstało zwariowało...
    Użytkownik usunięty
      2
      • Zgłoś naruszenie zasad
      16 sierpnia 2010 11:57 | ID: 272659
      Myślę, że to fajny pomysł - są potrawy przy których bez soli ani rusz (na przykład frytki). Przy tej nowej soli dajesz mniej a efekt smakowy taki sam. Więc dużo zdrowiej.
      Mój mężczyzna nr 2
      Avatar użytkownika oliwka
      oliwkaPoziom:
      • Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
      • Posty: 161880
      3
      • Zgłoś naruszenie zasad
      16 sierpnia 2010 12:05 | ID: 272666
      Dla mnie sól, jak sól... nie przepadam za nią... i dużo potraw robię bez niej... czasami tylko moi domownicy narzekają, że za mało jej w nich...
      Użytkownik usunięty
        4
        • Zgłoś naruszenie zasad
        16 sierpnia 2010 12:36 | ID: 272684
        Ja sól uwielbiam! Zreszta i pieprz i cukier też! UśmiechJestem wiec ciekawa tych nowości, które maja być zdrowsze dla nas!
        Użytkownik usunięty
          5
          • Zgłoś naruszenie zasad
          16 sierpnia 2010 14:25 | ID: 272749
          No tak - i scena z badaczem "zawartości cukru w cukrze" w "poszukiwany-poszukiwana" nabiera nowego znaczenia...
          Krytyk i eunuch z jednej są parafii - obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi!