Wątek:
Nanotechnologia od kuchni
5odp.
Strona 1 z 1
Odsłon wątku: 1450W tym wątku możesz komentować artykuł zatytułowany: Nanotechnologia od kuchni, którego pełną treść znajdziesz: [tutaj]
IsabellePoziom:
- Zarejestrowany: 03.07.2009, 17:42
- Posty: 21159
1
Ciekawa jestem jaka bedzie ta sól po zmianach? Tylko czy to konieczne? I czy się przyjmie?
Myślę, że to fajny pomysł - są potrawy przy których bez soli ani rusz (na przykład frytki). Przy tej nowej soli dajesz mniej a efekt smakowy taki sam. Więc dużo zdrowiej.
oliwkaPoziom:
- Zarejestrowany: 18.04.2008, 22:57
- Posty: 161880
3
Dla mnie sól, jak sól... nie przepadam za nią... i dużo potraw robię bez niej... czasami tylko moi domownicy narzekają, że za mało jej w nich... 

Ja sól uwielbiam! Zreszta i pieprz i cukier też!
Jestem wiec ciekawa tych nowości, które maja być zdrowsze dla nas!
